WATERSCOPE BEMUTATJA

MICRO

A Waterscope Micro-t főleg 5 µm-150 µm tartományba tartozó mikroorganizmusok (pl. algák, vasbaktériumok) felismerésére tervezték és fejlesztették. A mikroorganizmusok alakja, színe és mérete alapján a Waterscope Micro klasszifikál minden beazonosított élőlényt. A Waterscope Micro olyan kezelőfelülettel ellátott, mellyel könnyebben lehet a működését követni. A Waterscope Micro a tökéletes biológiai monitoring eszköz az édesvízi vagy tengerben élő planktonokra.

WaterScope Micro

Meghatározható organizmusok: cianobaktériumok, algák, vasbaktériumok, egyes gomba taxonok.
Vizsgált mennyiség: 1-2 ml/óra
Felismerhető objektumok mérete: 5-150 µm
Vizsgálati módszer: morfológia és szín alapján
Kijelző: testre szabható
Korai vészjelzés: email, sms, web
Adat kapcsolat: LAN, WAN, Modbus
Méret: 400x250x600 mm

MACRO

A Waterscope Macro-t folyamatos biológiai vízmonitoringra fejlesztették. Az eszköz könnyen integrálható bármilyen meglévő rendszerhez és 20 percenként valós idejű információkat nyújt a mikroorganizmusok természetére és koncentrációjára vonatkozóan. A Waterscope Macro a mikroorganizmusokat alakjuk és méretük alapján ismeri fel, 50 µm to 300 µm tartományban. A Waterscope Macro egy felhasználóbarát érintőképernyővel felszerelt, mely megkönnyíti a működést.

WaterScope Macro

Meghatározható organizmusok: egysejtű (ostorosok, csillósok) és többsejtű (pl. fonálférgek, kerekesférgek) organizmusok.
Analizált mennyiség: 1,5-2 l/óra
Felismerhető objektumok mérete: 50-300 µm
Vizsgálati módszer: morfológia alapján
Kijelző: testre szabható
Korai vészjelzés: email, sms, web
Adat kapcsolat: LAN, WAN, Modbus
Méret: 400x250x600 mm

logo
micro

BROCHURES

brossura