Rólunk

A WaterScope International Zrt. 2016. februárjában lett alapítotva, mivel célja volt a WaterScope, a folyamatosan mérő és működő, online monitoring berendezés know-how-nak high-tech színvonalú hasznosítása.

A közösen elérendő cél egy olyan nemzetközi szinten is ismert és elismert high-tech brand felépítése, amit a világ minden pontján megelégedéssel használ minden végfelhasználó.

A WaterScope berendezések fejlesztését és gyártását, illetve kereskedelmét a vállalat önállóan végzi. A cég három fő egységből áll.

Elsőként, a fejlesztés és gyártás, ahol a WaterScope berendezések műszaki és mikrobiológiai fejlesztése történik, majd ezen fejlesztések adoptálása a gyártásba. A fejlesztés és gyártás összhangját a folyamatos ellenőrzés mellett a mindig új és újabb műszaki megoldások közösen adják, így megalapozva egy olyan termék gyártásának lehetőségét, ami teljesíti a tulajdonosok és a megrendelők elvárásait.

A másodikként említeni kívánt fontos egység sales és kereskedelem, amelyik egységnek egyformán fontos feladata és célkitűzése a hazai és a külföldi kereskedelem fejlesztése, magyar és nemzetközi üzleti partnerekkel történő együttműködés kialakítása. A cég üzleti partnerei részére oktatásokat tart, támogatja a piaci megjelenésüket, és elvárja a folyamatos visszajelzést, a tapasztalatok rendszeres megosztását.

A műszaki fejlesztések és a kereskedelem-fejlesztés egymástól el nem választhatók, így a cég vezetői állandóan keresik a különböző együttműködési lehetőségeket, magyar és külföldi cégekkel, K+F+I projektekben, pilot tesztek és egyéb olyan szakmai és kereskedelmi együttműködési lehetőségeiben, amelyek előreviszik a céget és a terméket a cél felé.

Végül, de nem utolsó sorban, az adminisztratív csoport, mely minden professzionális cég adminisztrációs és pénzügyi hátterét segíti megteremteni.

A vállalat zártkörűen működő részvénytársaság, így a céget a vezérigazgató és az igazgatótanács irányítja, ezzel biztosítva stabilitást és az állandóságot, melyet termékeivel szemben is alapvető követelményként várnak el a tulajdonosok.

Vizió: Digitalizáljuk a vizet.